Custom Pages

3. elokuuta 2015

Arkkitehtina

3. elokuuta 2015


Me ruutupaperipiirtäjät taidamme olla ihan oma rotumme (vai onko meitä muita?). Itse olen lapsesta asti piirrellyt talojen pohjapiirrustuksia. En muista mistä, tai koska, tapa on alkanut, mutta kai se jonkinlainen luovuuden purkutapa on ollut. Aluksi piirrustuksilla ei juuri ollut totuuden tai järkevyyden kanssa mitään tekemistä, mutta aikuisiälle asti jatkunut harrastus on muuttanut muotoaan. Perhekoon kasvaessa, myös suunnitelmien makuuhuoneluku on kasvanut. Välillä pitää tietysti piirtää mökki uusiksi tai yksiö toimivaksi, ihan huvikseen. Inspiraatio voi iskeä melkein mistä tahansa ja sohvannurkassa on rentouttavaa suunnitella.

Mutta asiaan: Tämä taloprojekti on ollut hyvä syy piirtelyyn. Vihkoja ja papereita on kulunut melkoinen määrä (ja muistilehtiö on näköjään reissussa likaantunut). Ihanaa suunnitella, kun on valmis tontti ja ilmansuunnat tiedossa. Oikealle arkkitehdille olemme antaneet parhaimmiston omista piirrustuksista ja toivomme, että saamme uutta ideaa ja näkemystä ulkopuoliselta ammattilaiselta.
1 kommentti :

  1. Täällä kans piirrellään, mutta ei noin siististi kuin sinä! Mies yrittää saada selvää mun töherryksistä, tarvii varmaan hiukan petrata :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio