Custom Pages

1. maaliskuuta 2017

Valaistussuunnittelu: part 2

1. maaliskuuta 2017Hurja mikä keli tuolla ulkona on. Isoja, märkiä lumihiutaleita saataa taivaan täydeltä ja maa on sohjoa täynnä. Eikö kevään pitänyt alkaa maaliskuussa? Tällä kelillä tuntuu ihan kivalta, että kattomiehet saivat kaikki pellit paikoilleen. Nyt on hyvä fiilistellä tulevaa ja ihailla 3D-kuvia.

Kotimme valaistus toteutetaan siis kokonaan Winledin* tuotteilla. Edellisessä valaistuspostauksessa kerroin millaisia valaisimia meille tulee ja nyt on 3D-kuvien vuoro.

Ohessa on tosiaan vain pieni osa niistä kuvista, joita saimme suunnitelman yhteydessä. Ensimmäinen kuva on yleiskuva tieltä talolle ja toinen kuva on kiva yksityiskohta alakerran terassilta metsän suuntaan.

Alla vielä kaksi kuvaa sisätiloista. Kaikkia yksityiskohtia ei tietenkään oltu lyöty lukkoon suunnitelmien tekovaiheessa (eikä ole vieläkään), mutta kuvista saa oikein hyvän kuvan, mitä tuleman pitää. Ensin keittiö; kiinteiden valaisinten lisäksi keittiön saarekkeen päälle tulee riippuvalaisimet ja ruokapöydän ylle vielä oma riippuvalaisin.
Alimmassa kuvassa on alakerran pikkuvessa. Tuo kuva on myös hyvä esimerkki siitä, millainen näiden 3D-kuvien lisäarvo on. Valon suunnan, sävyn ja määrän näkee ihan oikeasti, vaikka koko talo olisi olemassa vasta paperilla. Hienoa, vai mitä!?
* Blogipostaus on toteutettu yhteistyössä Winledin kanssa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio