Custom Pages

12. marraskuuta 2017

Raksan viimeiset nurkat

12. marraskuuta 2017
Hyvää isänpäivää!

Tulin pikaisesti kertomaan, että raksan viimeiset koskemattomat nurkat eivät enää ole koskemattomia. Saunaosasto on nimittäin ottanut ensimmäisiä askeleita valmistumisen suuntaan. Sauna hohtaa nyt metallisena, kun seinät on vuorattu Sauna-Sadulla. Jospa sittenkin pääsemme joulusaunaan?

Saunaosaston laattavalinnat pitäisi lyödä lukkoon huomenna, ja jostain syystä tämä valinta tuntuu kaikista vaikeimmalta. Isäntä olisi halunnut mustan tai hyvin tumman lattian, mutta kalkkipitoisen veden kanssa se ei olisi hyvä yhdistelmä. Ihan vaaleaan ei kuitenkaan mennä, yllä kuvassa näet viimeiset kaksi finalistia (vasemmalla).
Alakerran pikkuvessasta kuuluu myös hyvää. Suunnitelmat menivät siellä hieman uusiksi, kun päätimme ajan salliessa ruveta tekemään, emmekä tässä innossa halunneet odotella laattojen toimitusaikoja. Lattiaan on luvassa tuttua kuusikulmaista ja seiniin kivaa neutraalia, tuossa tammen päällä kuvattuna.
Isänpäivä sujui meillä vauhdikkaasti, eikä raksahommia edes ehditty ajatella. Välillä ihan hyvä niin. Ilta on sujunut joutenolon merkeissä ja taidan tässä lämmitellä vielä kauden ensimmäiset glögit. Onnea vielä kaikille isille, olette tärkeitä!

- Susanna

3 kommenttia :

 1. Hei!
  Pähkäilen rakennuksellamme juuri samojen (vaikeiden) laattavalintojen kanssa. Mikä/mistä tuo vasemmalla alhaalla oleva laatta on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki laatat ovat Pukkilan valikoimasta. Jos tarkoitit yläkuvaa, alempi laatta on nimeltään Materia, sävy tortora. Tsemppiä valintoihin!

   Poista
  2. Kiitos! Juuri tuota yläkuvaa tarkoitin : )

   Poista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio