Custom Pages

15. heinäkuuta 2015

Miksi rakentaa?

15. heinäkuuta 2015
                                                                                       kuva täältä

Niin. Vihjasin, että perheemme on iso. Silti olemme löytäneet meille hyvän kodin, jossa makuuhuoneiden määrä on riittävä(hkö). Olemme viihtyneet tässä kodissa erittäin hyvin ja alue on ollut mitä mainioin. Mutta. Tämän kokoisen perheen arjen pyörittäminen ei aina ole niin yksinkertaista. Ainakaan, jos ratkaisut on tehty esimerkiksi neljän (tai viiden) hengen perhettä ajatellen. Meitä on siis seitsemän. Usein kahdeksan. Ruokapöydässä välillä vielä enemmän.

Kun tontin hankinta tuli mahdolliseksi, vaikkakin hieman nopeasti ja nurkan takaa, päätimme tarttua tilaisuuteen. Matka nykyisestä kodista tontille on kaksi kilometriä, joten kovin suurta muutosta ei lastenkaan tarvitse pelätä. Ensimmäiseksi visioin mielessäni uuden kodinhoitohuoneen ja keittiön, heti sen perään varaston. Arvaatte varmaan mitkä nykyisessä kodissa "tökkivät"?

Rakentamalla ja itse suunnittelemalla, saamme sellaisen kodin, mikä toimii meille. Helpottaa arkea ja mahdollistaa asioita. Vaikka käytännöllisyys on tärkeää, esteettisyys tulee vähintään seuraavana. Rakentamisesta emme tiedä niinkään paljoa, mutta tilasuunnitteluun ja sisustukseen tulen varmasti keskittymään blogissakin. Aiomme suunnitella huolella ja edetä rauhassa, mihinkään ei ole kiire. Ellei nykyinen kotimme mene huomenna kaupaksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio