Custom Pages

21. heinäkuuta 2015

Tontti

21. heinäkuuta 2015


Tontti sijaitsee Porvoossa uudella asemakaava-alueella, aurinkoisella etelärinteellä. Alue on aiemmin ollut kalliota ja metsää. Meidän tonttimme sijaitsee ihan alueen reunassa ja tontin kaksi sivua rajoittuu kivasti puistoalueeseen. Kolmannelle sivulle on jätetty varaus pyörätielle. Saamme siis vain yhden uuden rajanaapurin.

Tontti on kooltaan 837m2. Se kuuluu alueen pienimpiin, mutta meistä tietysti parhaimpiin. Piha jää täydellisesti rakennuksen eteläpuolelle ja toivomme, että yläkerran oleskelutiloista avautuu huikea näköala.

Rakennusala sijoittuu tontin pohjois- ja länsipuolelle. Haluamme hyödyntää kauniin maiseman ja rakentaa talon niin lähelle länsirajaa, kuin vain mahdollista. Tontille tullaan sisään juuri lännestä, joten hieman suunnittelua se vaatii.

Aluetta rakennetaan kovaa vauhtia. Osa jo asuu uusissa kodeissaan, mutta osa tonteista kasvaa vielä metsää. Lähikouluun on lyhyt matka ja uusi hieno puisto sijaitsee ihan vieressä. Viihdymme varmasti!

2 kommenttia :

  1. Teidän tonttinne vaikuttaa kyllä aivan upealta kuvauksen ja kuvien perusteella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se onkin :) Tekisi mieli päästä jo tositoimiin, kun naapurustossa on taas moni aloitellut urakkaa. Odottavan aika on pitkä!

      Poista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio