Custom Pages

29. joulukuuta 2015

2015

29. joulukuuta 2015


Tämä vuosi 2015 alkaa olla paketissa, kun Joulukin on jo juhlittu. Meillä ihana Joulu koostui rakkaista ihmisistä ja yhteisestä ajasta. Rauhallisuudesta ei ehkä voi puhua, ainakaan aattoillan osalta, sillä juhlistimme Joulua meillä kolmentoista ihmisen ja kolmen koiran kera. Pyhäpäivät sujuivat hieman pienemmällä porukalla ja flunssa-aaltokin vähän verotti voimia. Kaiken kaikkiaan tuntui mukavalta viettää Joulua omassa kodissa, kun ei tarvinnut siirtyä paikasta toiseen tai kolmanteen.

Tänä Jouluna meidän oli pakko tehdä lasten pöytä erikseen, sillä keittiöömme ei yksinkertaisesti pysty sijoittamaan tarpeeksi pitkää pöytää. Pöydässä olisi vielä jatkopalatkin olemassa, mutta liian tiukaksi niiden kanssa menee. Lapset tuskin pahoittivat tästä mieltään, olivat hyvin otettuja ainakin kattauksesta ja serkkuseurasta, mutta olisihan se mukavampi saada kaikki saman pöydän ääreen.

Myöhemmin mahduimme kaikki juuri ja juuri olohuoneeseen vastaanottamaan joulupukkia. Lapset vetäytyivät jossain vaiheessa yläkertaan leikkimään, niin tilanne (melutaso) vähän helpottui. Joulun (ja ison porukan) innoittamana noukin taas ruutupaperit käsiini ja inspiroiduin suunnittelemaan uutta kotia ja laajempia oleskelutiloja.

Asunnon myynti on taas nytkähtänyt vähän eteenpäin, hitaasti mutta varmasti, ja toivon, että huomenna olisi siitä asiasta jotain konkreettista kerrottavaa. Olisi kivaa saada asioihin vähän vipinää! Kovin montaa vuotta ei voi pyörittää raksablogia ilman raksaa ;)

Kivaa vuodenvaihdetta!
- Susanna

4 kommenttia :

  1. "Kovin montaa vuotta ei voi pyörittää raksablogia ilman raksaa ;)"
    Jos et olisi kertonut - olisiko kaikki lukijat huomanneet mitään? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, ehkä joku olisi kuitenkin huomannut :) Toivottavasti meillä alkaa nyt tänä vuonna tapahtua!

      Poista
  2. Olipa kiva löytää blogisi ;) Mielestäni raksablogia voi ihan hyvin pitää ilman raksaakin, vaikka teillähän on hommat todella pitkällä! Sitäpaitsi suunnittelun tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Itsekin luulimme suunnitelleemme kaikki tarkkaan, mutta yllätys, yllätys: yllätyksiä tulee :) Tsemppiä rakentamiseen, jään innolla seuraamaan kaunista blogiasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tänne! Tervetuloa! Niinhän sitä sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Mieli on vain niin malttamaton...

      Poista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio