Custom Pages

21. tammikuuta 2016

Talo myyty!

21. tammikuuta 2016


Viime päivät on vietetty kuvan mukaisissa oloissa. Aika hurjaa oli palata lämpimästä näin kylmään, ei kroppa oikein tajua viidenkymmenen celsius-asteen muutosta. Ei meinaa villasukatkaan auttaa tähän paleluun. Mutta kyllä täällä on niin kaunista! Jäin oikein ikkunasta tuijottamaan ulos kaunista lumista maisemaa (samalla kun isäntä mietti ulkomaille muuttamista).

Mutta asiaan. Talo on myyty! Ta-daa! Nykyisen kodin kauppakirja kirjoitettiin tänään aamulla ja velattomana on kevyt olla. Eikun kohti uutta velkaa...

Seuraavaksi vuorossa on vuokra-asunnon metsästystä ja tuhat muuta asiaa alkaen rakennuslainan kilpailuttamisesta. Mistähän sitä aloittaisi?

2 kommenttia :

  1. Paljon onnea! Meillä asunto myytiin syksyllä ja nyt on rakentaminen käynnissä. Aika ihanaa aikaa tämä on verrattuna siihen asunnonmyyntiin, ainakin meillä. Onnea ja voimia tulevaan! Mukava blogi sinulla, täytyypä jatkossakin käydä lukemassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä nyt helpottaa, kun voi keskittyä täysillä tulevan suunnitteluun. Tuntuu mukavalta, että päästään eteenpäin projektissa. Tule ihmeessä jatkossakin lukemaan! :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio