Custom Pages

24. helmikuuta 2016

Muutto lähestyy

24. helmikuuta 2016Aika kulkee nopeasti ja paljon asioita pitäisi tehdä, kuten muutto. Meillä on ollut väliaikaisen asunnon avaimet jo jonkin aikaa, mutta minkäänlaista muuttoliikettä ei ole vielä tapahtunut. Aikaa meillä on maaliskuun puoliväliin asti, jolloin uusi perhe muuttaa nykyiseen taloomme. Tarkoitus oli käydä rauhassa tavaroita läpi (KARSIA!) ja kantaa niitä pikkuhiljaa väliaikaiseen asuntoon. Arvaatte varmaan miten on käynyt? Tavarat eivät ole liikkuneet.

Teinejä on melko vaikea motivoida mihinkään karsimis-/läpikäymishommaan, joten vaihtoehdoksi on jäänyt auktoriteettiaseman tiukka käyttäminen ja yksinkertainen määräily. Olen lähestynyt heitä selkeästi asettamalla päivämääriä, ja toivon sen toimivan. Pienemmät lapset ovat kyllä käyneet innokkaina läpi leluvarastoa ja vaatetilannetta, mutta heillä on taipumus unohtua leikkimään jokaikisellä laatikonpohjalle unohtuneella lelulla. Myös kaikkia mahdollisia vaatteita on kokeiltava, vaikka päällepäin olisi päivänselvää etteivät ne enää mahdu. Homma on siis hidasta.

Isännän kanssa meillä on hieman eri käsitys miten tässä edetään. Hän on mieltynyt "rykästään kaikki sitten kerralla"- ajatukseen, kun minä edustan "käydään läpi rauhassa kierrätykseen/kirpparille/uff:n roudaten". Lopputulema on varmasti näiden kahden yhdistelmä. Onneksi muuttomatka on vain 500 metriä, joten voin salaa muuttaa joitain tavaroita pikkuhiljaa.

Kivaa loppuviikkoa!

                                                                         muuttokuva: Kai Skyttä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio