Custom Pages

18. helmikuuta 2017

Viikon raksakuulumiset

18. helmikuuta 2017
Raksalla tapahtuu nyt niin kovaa vauhtia, ettei meinaa perässä pysyä. Joka päivä näkee muutoksen eiliseen, enkä millään voi piilottaa innostustani. Tiedostan, että hitaammin etenevä sisätyövaihe on tulossa, mutta tätä iloa ei nyt himmennä mikään. Raksalla pauhaa radiosta iloinen eesti keel, ja naapurin seurankipeä kissa on kaikonnut rauhallisimmille apajille.

Tällä viikolla alakerran ulkoseinät on paneloitu ja kattotuolit on nostettu paikoilleen. Päätykolmiot ovat kohdillaan ja raksamiehille on pidetty harjakaiset.
Kattotuolien muutoksesta tuli melkein parin viikon viivästys, saa nähdä miten se kurotaan kiinni? Raksalla on kyllä kokoajan niin paljon väkeä töissä, että ehkä siitä ei sitten tule mitään ongelmaa. Tässä vielä metsänpuoleisen päädyn edistyminen (auringonlaskun aikaan):


 Mukavaa viikonloppua!

- Susanna

4 kommenttia :

 1. Komealta näyttää! :)
  Meilläkin hommat eteni viime kesänä rivakasti, kun etelänaapurin miehet oli hommissa. Jos rahaa olisi ollut enemmän, olisivat voineet tehdä enemmänkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Nopeasti ja tarkasti tekevät työt. Ihanaa, että homma etenee!

   Poista
 2. Ihanaa teillä jo noin paljon edennyt talonrakennus :)
  Mä odotan, että kaivamiset alkaa huomenna eli että edes _joitain_ tapahtuisi tontilla. Toisaalta betonielementit sitten nousevat nopeasti (ekat versiot rakennekuvista saatu:), meillä vasta maalis/huhtikuussa näkyy talo pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä edennyt hurjan nopeasti. Meillä vaan hieman kesti päästä vauhtiin :) Betonielementit tosiaan nousee hurjan nopeasti ja kohtahan on jo maalis/huhtikuu ;)

   Poista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio