Custom Pages

3. helmikuuta 2017

Yläkerta

3. helmikuuta 2017


Hirsimiehet saapuivat tontille eilen ja runko nousi pystyyn todella nopeasti. Käyn viikonloppuna päivänvalossa ottamassa muutaman kuvan, niin saan jaettua koko komeuden myös täällä blogin puolella.

Nyt on kuitenkin aika julkaista meidän tulevan yläkerran pohja. Pohjan perusajatus on pysynyt samanlaisena ihan alusta lähtien, eikä siihen tullut muutoksia edes loppumetreillä. Yhtenäinen oleskelutila-keittiö-yhdistelmä, kaksi makuuhuonetta, pesutila ja pieni vaatehuone. Koko talon sivulla kulkee katettu parveke ja talon päätyyn lisättiin vielä katettua terassia kattoa jatkamalla. Simple and bright. Isot ikkunat ovat etelän suuntaan ja päätyterassi länteen.

Rentouttavaa viikonloppua!

- Susanna

2 kommenttia :

  1. Kivan avara oh+rt+k ja on rutkasti neliöitäkin ja vino katto :) Oletteko ajatelleet miten suojaatte ikkunoilta auringonpaahteelta? http://betonielementtitalo.blogspot.fi/search/label/aurinkosuojaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Heli. Meillä tulee tuohon eteläikkunoiden eteen katettua terassia. Toivotaan, että terassin katto suojaa kovimmalta paahteelta. Minäkin olen miettinyt noita screen-kaihtimia, mutta tilanne varmaan arvioidaan sitten kun on muutettu sisään :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio