Custom Pages

26. maaliskuuta 2017

Joko on kevät?

26. maaliskuuta 2017




Jokaisen huoneen väliseinät ovat nyt pystyssä. Yläkerrassa on aloiteltu ekovillojen laittamista ja joistakin seinistä on levytetty jo toinenkin puoli. Tuntuu melkoisen hienolta kävellä ihan oikeissa huoneissa. Raksalämmitin huutaa yötäpäivää ja betoni kuivuu pikkuhiljaa. Pieniltä kommelluksilta ei olla vältytty, mutta pääasiassa kaikki on hyvin. Aurinkokin paistoi, ehkä se kevät jo tulee?

Viikonloppuna olen kovasti yrittänyt siivota tonttia, mutta se tuntuu olevan loppumaton urakka.  Polttopuita keräsin kasaan urakalla ja lastasin peräkärryllisen kaatopaikkajätettä. Silti hommaa riittää seuraavallekin viikolle ;) Autokatos on miesten toimesta edistynyt kivasti, ehkä siitäkin voisi tänne blogiin raportoida enemmän. Autokatoksen kattopellit ovat kohta kaikki kiinni. Tänään se työ oli kuitenkin jätettävä kesken hurjien tuulenpuuskien vuoksi; pellit eivät kuulemma meinanneet pysyä käsissä.

Sisustusrintamalla pitäisi pikkuhiljaa tehdä päätöksiä, monet jutut odottavat viimeistä sanaa. Toivon, että ehdin ensi viikolla keskittyä niihin asioihin. Huhtikuussa työkiireet vähän hellittävät ja aikaa jää hieman enemmän asioiden viemiseksi eteenpäin.

Alakerrasta otetut kännykkäkuvat ovat kaikki pelkkää betoninharmaata, mutta tässä kunnon sekamelska á la tekninen tila. Sen myötä toivotan teille sähköistä uutta viikkoa!




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio