Custom Pages

6. huhtikuuta 2017

Homma hidastui

6. huhtikuuta 2017




Kevät tuli, ja ilmeisesti myös muut työmaat. Työmiehet katosivat, ja hommat ovat seisoneet jo yli viikon. Sähkömiehet kävivät eilen kääntymässä ja saivat kivasti tehtyä hommiaan. Hieno juttu. Tämän päivän kuvina yläkerran kylpyhuoneen oviaukko, no reason ;)

Omat joukot ovat aloittaneet töitä itse talossa ja autokatos saa nyt hieman odottaa. Autokatos on kuitenkin jo hyvässä vaiheessa, peltikatto päällä ja levyt seinissä. Mahtavaa uurastusta sen eteen on tehtykin! Talon alakerrassa on itse tehty alaslaskuja muutamaan huoneeseen ja kipsilevyjen tasoituksia aloitettu. Hommaa hieman hidastaa, että väliseinät ovat osittain jääneet kesken. Päätettiin kuitenkin ryhtyä toimeen, kun ei viitsitty jäädä odottelemaan. Jospa saataisiin vielä tällä viikolla talotoimittajan palkkaamaa väkeä työmaalle jatkamaan keskeneräisiä juttuja.

Huomenna on tarkoitus mennä kevätmessuille. Mielessä yhtäaikaa ihan hirveästi asioita, ja toisaalta ei yhtäkään. Lähdemme katsomaan miltä siellä näyttää ja toivotaan, että jotain ideaa ja inspistä, ehkä jotain konkreettistakin tarttuu mukaan. Palataan siihen!

Kivaa loppuviikkoa!





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio