Custom Pages

6. heinäkuuta 2017

Kuulumiset raksalta

6. heinäkuuta 2017
Raksalla tapahtuu, hitaasti, mutta varmasti. Yläkerran kylpyhuone on nyt saatu laatoitettua kokonaan ja seuraavaksi opetellaan saumaamaan ;) Isäntä sai hoitaa nuo isot seinälaatat ja minä tein enemmän lattiaa. Wc-kotelointi pitää vielä saada kasaan ja sen etulevy laatoitettua, sitten näyttää jo valmiilta.

Aloittelin parketin asennusta teinityövoiman kanssa ja hyvinhän se sujui. Ulkoistin sahaushommat pojalle ja keskityin itse mittaamaan. Työnjako toimi hyvin. Keittiössä ja yhdessä lastenhuoneessa on jo lopullinen lattiapinta! Siitä se lähtee.

Täällä ollaan jo luettu muuttotarkastuksen listaa "sillä silmällä". En kiellä, etteikö meillä olisi kova hinku muuttaa uuteen kotiin. Aika monta asiaa listalta vielä puuttuu, mutta lannistua emme aio, kaikki näyttää hyvältä. Vaikka vauhti on matkassa hiipunut, emmekä ole saaneet tehtyä hommia ihan niin nopeasti kuin toivoimme, ei aikataulu ole edelleenkään mahdoton. Tavoite on jo pitkään ollut muuttaa ennen koulujen alkua ja siihen päästään. Piste.

Valmiiseen taloon muutosta emme edes keskustele, molemmat tiedämme, että se on mahdottomuus. Yläkerta ja muu tarpeellinen tehdään asuttavaksi, ja alakertaa jatketaan sitten kun jo asutaan talossa. Vielä pitää hetken odottaa.

2 kommenttia :

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio