Custom Pages

3. lokakuuta 2017

Asutaan luvan kanssa

3. lokakuuta 2017
Muuttotarkastus on tehty!

Jouduimme lopulta odottelemaan iv/kvv-tarkastusta lähes kolme viikkoa, ja kun vasta sen jälkeen voi tilata ns. muuttotarkastuksen, homma venyi ja venyi. Tylsältähän tuo odotus tuntui, mutta aina ei vain kaikkien aikataulut osu yksiin. Nyt voin kuitenkin juhlallisesti todeta, että olemme muuttaneet ja asuneet virallisesti The Uudessa Kodissa jo muutaman viikon.

Muistatte ehkä, että luovuimme rakennuksen aikaisesta vuokra-asunnosta jo aikaa sitten, ja muutimme koko kesäksi tyhjänä olleeseen mummolaan. Kakki huonekalut ja muut tavarat ovat olleet kesäkuun alusta asti täällä uudessa kodissa, ahdettuna kahteen huoneeseen. Nyt kannamme ja levittelemme niitä muihinkin huoneisiin. Vielä on melko avara meininki, kun elämme ilman ruokapöytää. Muidenkin huoneiden kalustus muodostuu lähes ainoastaan sängystä (ja vaatekasseista). Mutta uskoisin tuon tasoittuvan lähitulevaisuudessa.

Vuorotyöläisen on ollut taas vaikea tottua normaaliin arkirytmiin. Päivätyötä kestää näillä näkymin vielä lokakuun. Taas kerran olen huomannut, että illat ovat todella lyhyitä. Muutopuuhia ja sisustelua ei oikein arki-iltaisin ehdi, joten kaikki paukut on laitettava viikonloppuihin. Vapaat viikonloput ovatkin kivoja, ehtii koota monta ikean kaappia ;) Omat hyvät puolensa löytyy molemmista työmuodoista, ja onhan tuo varmasti myös tottumiskysymys.

Yläkerta alkaa olla melkoisen valmis, jos ummistaa silmänsä listojen puuttumiselta ja muilta pieniltä jutuilta, mutta alakerrassa riittää vielä tekemistä. Hommat ovat siis vielä iloisesti levällään ja pyykit kuivumassa missä sattuu (kuten kuvassa). Pikkuhiljaa. Hanskoja ei voi ripustaa naulaan, kuten usein muuton jälkeen tuppaa käymään, vaan hommat jatkuvat talolla.

Saunaosasto odottelee edelleen laattapäätöksiä ja -tilausta, ja viimeistä makuuhuonetta tyhjennetään tavarasta, että päästään sielläkin sisäkaton ja lattian kimppuun. Päivitykset työmaalta siis jatkuvat.

Kivaa loppuviikkoa!

- Susanna

2 kommenttia :

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio