Custom Pages

19. syyskuuta 2015

Palaute kaupungilta

19. syyskuuta 2015



Palaute lähettämiimme luonnoksiin tuli rakennusvalvonnasta nopeasti. Tiistaina laitoin luonnokset sähköisesti menemään ja torstaina kommentit tulivat sähköpostiin. Nopeaa palvelua!

Olin oikeastaan yllättynyt siitä, kunka positiivista palaute oli. Muutama asia toki mainittiin, mutta pääpiirteittäin suunnitelmat näyttivät heidänkin puolestaan hyviltä. Rakennusalan ylitys puiston suuntaan tuntui olevan ihan ok, kunhan naapureilla ei ole asiasta huomautettavaa. Toisena asiana tarkastaja mietti autokatoksen ja varaston palo-osastointien hankaluuksia. Sellaisesta minulla ei ole hajuakaan, mutta autokatoskompleksi ei ole vielä lopullisessa muodossaan. Osaatteko antaa vinkkejä asiaan (tarkoitus on siis kytkeä katos ja varasto päätaloon kiinni)?

Eniten harmitusta toi maksimirunkosyvyyden tulkinta. Meillä on talon runko maksimissaan ja katto jatkuu vielä parvekeen ylle. Parveke on siis saman katon alla, siinä ei ole esim. erillistä lippakattoa. Tällöin VISUAALINEN runkosyvyys menee yli maksimin ja on liian suuri. Jos tätä joudutaan muuttamaan, koko talon idea kärsii. Täytyy varmaankin keskustella kuinka lopullinen tuo tulkinta on..? Emme vielä luovuta.

Muuten rakennusta kehuttiin hyvinkin kaavan hengen mukaiseksi. Tästä on todella hyvä jatkaa suunnittelua.

- Susanna

ps. Kuvana kännykkäotos tämän päivän metsäretkeltä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio