Custom Pages

5. toukokuuta 2016

Edistystä

5. toukokuuta 2016


Kevät etenee, pääskynen bongattu ja kävelyreitti tontille muuttuu aina vaan kesäisemmäksi. Onneksi myös meidän rakennusprojekti liikkuu eteenpäin. Ainakin paperilla :)

Kauppoja on kovasti hierottu hirsitoimittajan kanssa ja homma alkaa olla silläpuolella taputeltu. Pohdinnan jälkeen olemme päätymässä ns. levyvalmis-pakettiin, jossa meille itselle jää sisustaminen, eli kaikki näkyvät pinnat, kalusteet ym. Tähän päädyimme oikeastaan sen vuoksi, että rupesimme pohtimaan omia resursseja, suurimpana niistä aikaa. Vaikka alunperin ajatus oli edetä itsetehden, tulisi rakennusaika todennäköisesti venymään ja paukkumaan, joten olemme miettineet etenemistä valmiimman kautta. Sisätöissä varmasti riittää meille ihan tarpeeksi tekemistä ja kilpailuttamista, joten ihan jouten emme siltikään pääse olemaan.

Haaveilemme, että paperit olisivat pian siinä kunnossa, että rakennuslupa voitaisiin jättää. Yritämme saada sen tehtyä hyvissä ajoin ennen kesälomia, jotka muuten kyllä tulevat sotkemaan etenemistä.

Tämän hetkinen olo on vapautunut ja me suurperheen vanhemmat vedämme hetken henkeä. Huomenna taas käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Vielä se homma on ajatustyötä, mutta todella toivotaan, että heinäkuussa voisi jo tarttua lapionvarteen.

Ihanaa aurinkoista päivää!
- Susanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio