Custom Pages

3. kesäkuuta 2016

Odottavan aika on pitkä

3. kesäkuuta 2016


Huh hellettä. Aivan ihana vapaapäivä takana. Mökkeilyä, veneilyä, lasten polskimista ja hiekkakakkuja. Tänään työt taas kutsuvat minua ja muksuilla on viimeinen koulu/hoitopäivä. Onnea kaikille valmistuville! Meidän perheessä juhlitaan sekä peruskoulun päättymistä, että esikoulun päättymistä. Kyllä näillä keleillä voi kesä alkaa!

Raksan osalta odotamme luonnoksia hirsitehtaalta ja aika tuntuu piiitkältä. Olen jo kaksi kertaa hätyytellyt myyjäämme, kun mitään ei tunnu kuuluvan. Rouvaa kyllä kärsivällisesti rauhoiteltiin sieltä suunnalta, mutta kun hinku olisi niin kova. Olisin halunnut saada lupapaperit kuntoon jo ennen kesäkuuta, mutta nythän se ei enää onnistu. Taitaa rakennusluvan saaminen venyä sitten elokuun puolelle, koska heinäkuussa on virastossa lappu luukulla.

Mutta ei hätää. Tiedustelin kaupungilta mahdollisuutta tehdä jotain hommia tontilla ennen luvan myöntämistä ja vastaukseksi sain, että raivaus ja maatyöt ovat ihan sallittuja. Hieno uutinen! Pääsemme sittenkin lapionvarteen ennen elokuuta. Tekee mieli jo tehdä jotain konkreettista. Eikun puunkaatoon!

                                                     Tänään haaveilen kylmästä jäisestä juomasta, kuva täältä


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio