Custom Pages

28. syyskuuta 2016

Saunaosaston suunnittelua

28. syyskuuta 2016


Jatkan vieläkin tätä suunnittelu-osiota ja pysytään sen osalta edelleen alakerrassa. Nyt on vuorossa mietteitä saunaosastosta.

Saunaan olemme alusta asti halunneet vastakkain istuttavat lauteet. Jostain syystä sellaiset ovat miellyttäneet meitä, eikä muunlaista laudemallia oikein olla edes ajateltu. Sellaiset piirrettiin kuviin heti aluksi ja siinähän nuo ovat edelleen. Saunan sävymaailman osalta eniten miellyttää vaalea puu, jotain samantyylistä on hakusessa kuin tuossa ylläolevassa kuvassa (löytyi Pinterestistä, mutta taitaa alunperin olla Moderni puutalo -blogista).


Pesuhuoneen pohjaa taas jumpattiin monesti uusiksi. Tiettyjen kompromissien jälkeen, sinne mahtuu nyt myös haaveilemani kylpyamme, kahden suihkun lisäksi. Pesuhuoneesta on käynti ulos, ja se asetti hieman haasteita suunnitteluun. Uloskäynnistä emme kuitenkaan halunneet luopua, joten kompromissit tehtiin sitten muista asioista. Muutoksista huolimatta uskon, että saunaosastosta tulee oikein hyvä!

Sävymaailmasta toivon kuvien kaltaista: neutraalia ja ajatonta. Vielä en ole laattakaupoille lähtenyt, mutta etukäteen jo hengästyttää tarjonnan paljous. Vielä on satoja päätöksiä edessä!

Kivaa loppuviikkoa!
-Susanna

                                                                                    kaikki kuvat Pinterest

2 kommenttia :

  1. Samoja kuvia olen katsonut ja samanlaisia ajatuksia t. Heli betonielementtitalo.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio