Custom Pages

23. syyskuuta 2016

Pojan huoneen suunnittelua, vol 2

23. syyskuuta 2016


Odottelemme edelleen rakennuslupaa. Viikon alussa saimme rakennusvalvonnasta viestiä, että kaipaavat vielä täydennettävää kuviin. Jostain syystä eivät olleet tyytyväisiä korkomerkintöihin, mutta onneksi selviämme näistä vaatimuksista melko nopein kääntein (toivon!).

Suunnittelun osalta, jatketaan vielä alakerrassa. Kolmas, eli alakerran viimeinen, makuuhuone kuuluu toiselle teinipojalle. 14-vuotiaan uusi huone tulee olemaan kooltaan paljon suurempi, kuin vanhan kodin huone. Hänellä oli vanhassa kodissa se kaikkein pienin makuuhuone, joten sovimme, että uudesta kodista hän saa sitten sen suurimman. Ihan reilua. Kalusteista mukana kulkevat todennäköisesti sänky ja Fatboy. Ei, tätä kirjoittaessani selviää, että Fatboy "ei tod" enää seuraa uuteen huoneeseen, joten sille suunnitellaan uusi elämä vaikka terassille. Sänkykin pitäisi kuulemma uusia, mutta se jää kyllä kevään puolelle päätettäväksi.

Koska huone on melko tilava, sinne mahtuu hyvin säilytystilaa. Olenkin jo kaavaillut päätyseinälle isoa säilytysratkaisua.  Pojan omasta tahdosta huoneesta tulee valkoinen kaappeja myöden, mutta yritän ehkä jotain pientä väriä sinne vielä ujuttaa. Vaikka ihan vain vaaleaa :) 

                                                                               kuvat taas Pinterest

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio