Custom Pages

12. syyskuuta 2016

Tytön huone vol 1 suunnittelua

12. syyskuuta 2016

Alakertaan meille tulee kolme makuuhuonetta. Ekaluokkalaisen huone sijaitsee siellä, poikien huoneiden vieressä (niistä kahdesta myöhemmin). Toiveet oman huoneen suhteen vaihtelevat päivittäin. Tai ainakin ovat joka kerta erilaiset, jos niitä tiedustelen. On kuitenkin yksi asia joka on ja pysyy, ja se on oikea, iso koulupöytä, jossa mahtuu kunnolla piirtämään, askartelemaan ja tekemään "kaikkea". Myös peili on pysynyt toivelistalla koko ajan. Muut asiat ovat hyvin tavanomaisia, mutta toki tärkeitä; "isojen" sänky ja oma vaatekaappi. Väritoiveet sitten taas ovat juuri niitä, jotka vaihtelevat vähintään viikottain.

Melko vapaat kädet olen ottanut tämän huoneen suunnitteluun. Vanhassa kodissa tytöt jakoivat huoneen, joten myös kaikki kalusteet olivat yhteisiä. Nyt nämä lastenkalusteet eivät ole enää niin ajankohtaisia ekaluokkalaiselle, joten pikkusisko perii ne omaan huoneeseensa.  Tähän huoneeseen täytyykin hankkia yhtä jos toista. Alla vähän fiiliskuvia siitä mitä olen ajatellut.

Kovasti viehättää tuo seinien maalaaminen vain osittain. Tuossa suuressa kuvassa on lisäksi hieno värisävy. Uskon, että se hyväksytään myös huoneen omistajan puolelta, vaikka tällä viikolla värisuosikki on turkoosi. Ison pöytätason voisi toteuttaa kaapiston ja seinän väliin kuten kuvassa ja vaaterekki mielyttäisi taatusti tyttöä.

Näistä lähdetään eteenpäin!

                                                                            kaikki kuvat PinterestEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio