Custom Pages

16. syyskuuta 2016

Pojan huoneen suunnittelua, vol 1

16. syyskuuta 2016


Kahden pojan huoneet tulevat alakertaan. Teini-ikäiset eivät ole sisustuksen suhteen kovin tarkkoja toiveita kertoneet. Tärkeintä tuntuu olevan, että tietokonepöytä on tarpeeksi iso ja että kaverit mahtuvat kylään. Nämä prioriteetit otetaan tietenkin huomioon.

Sen verran olen saanut puserrettua irti, että nuorempi haluaa seinät valkoisina ja vanhempi harmaina. Ja nämä värit ovat todellakin tulleet heiltä itseltään, ihan ilman johdattelua. Minä yritin ehdottaa vihreää ja sinistä ;) No, huoneiden 14- ja 16-vuotiaat omistajat eivät sen enempää apuja antaneet, joten näidenkin huoneiden suunnitteluun olen ottanut itselleni melko vapaat kädet.

Aloitetaan 16-vuotiaan huoneesta. Hänen edellinen huoneensa oli hänen omasta toiveesta mustavalkoinen. Itsensä valitsema Ikean Stockholm matto seuraa uuteen kotiin ja Ikean Malm-lipasto ajaa asiansa edelleen oikein hyvin. Väreillä ei varmaankaan sitten iloitella, mutta yksi kaltoinkohdeltu viherkasvi muuttaa hänen mukanaan. Seinät tulevat siis harmaan sävyllä ja yllä hieman toivottua tunnelmaa.

Netti on pullollaan ihania lastenhuoneen kuvia, mutta teinihuoneita on vaikeampi löytää. Oletteko huomanneet saman? Mihin ne teinit häviävät maailmankartalta? :)

Kivaa viikonloppua!

- Susanna

                                                                  kuvat: Pinterest, Ikea ja Lintex
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio