Custom Pages

20. marraskuuta 2016

Makuuhuoneen suunnittelua

20. marraskuuta 2016Tämä viikonloppu on mennyt sähkösuunnitelman kimpussa. Nyt pitäisi lyödä lukkoon kaikki pistorasioiden paikat ja valojen kytkimet. Pikkutarkkaa puuhaa. Haluanko sytyttää keittiön valot jo portaiden yläpäässä, vai vasta kahden metrin päästä? Onko pistorasioita tarpeeksi ja ovatko ne oikeissa paikoissa? Näihin kysymyksiin saamme vastaukset vasta, kun talo on pystyssä ja asuttuna. Toivottavasti päätökset ovat oikeita!

Vaikka tontilla on vasta sorapohja, viihdytän itseäni suunnittelemalla lopputulosta. Tänään muutama sana makuuhuoneesta.

Aikusten makuuhuone on yläkerrassa, olohuoneen vieressä, ja sieltä on käynti pienen vaatehuoneen kautta myös kylpyhuoneeseen. Makuuhuone sijaitsee talon nurkassa, eli huoneen kaksi seinää ovat hirttä. Nuo seinät jäävät myös sisältä hirsipinnalle. Kaksi muuta seinää levytetään, kuten väliseinät muuallakin talossa, eli saamme huoneeseen myös tasaista maalipintaa. Huoneessa on sängylle oikeastaan vain yksi järkevä paikka, joten tämän huoneen osalta ei sähkövetojen suunnittelu ollut niin hankalaa.
Ajattelimme sijoittaa tänne telkkarin, koska sellaista ei olohuoneeseen tule. Katsomme ylipäätään todella vähän televisiota, joten se tuskin häiritsee yöunia kovinkaan usein. Kai se telkkarinmötikkä pitää jossain kuitenkin olla? Kymmenen uutiset ja satunnaiset leffat/sarjat voisivat olla ihan mukavia katsoa välillä vaikka sängystä käsin.

Värimaailma jatkaa samaa neutraalia linjaa kuin koko muukin talo. Ihan lukkoon asti sävyjä ei ole vielä lyöty, mutta ei se kaukana ole. Oheen laitoin pari silmää miellyttävää kuvaa pehmeistä, levollisista makuuhuoneista.

Kivaa uutta viikkoa!
-Susanna

kuvat Stadshem ja lookslikewhite.com

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio