Custom Pages

25. marraskuuta 2016

Tytön huone vol 2 suunnittelua

25. marraskuuta 2016

Tauti kaatoi minut koko viikoksi sänkyyn, mutta tontilla on onneksi ollut reippaita miehiä. Autokatoksen antura on nyt tehty ja hommat jatkuvat ensi viikolla. Miehen tontilta lähettämät suttuiset kännykkäkuvat eivät ole julkaisukelpoisia, mutta heti kun kykenen itse paikalle muistoja ottamaan, niin laitan tännekin todistusaineistoa.

Yksi makuuhuone on vielä käsittelemättä, joten tänään teille pikkuneidin huoneen suunnittelua: Kolmevuotiaan tytön huone on yläkerrassa, samassa kerroksessa kuin meidän vanhempien makuuhuone, mutta kuitenkin omassa rauhassaan. Huoneen kalustus tulee pääosin muodostumaan jo olemassa olevista huonekaluista. Tässä huoneessa on syvennys, johon olemme ajatelleet tehdä kiinteän parven meillä osan ajasta asuvalle koululaistytölle.

Kalusteista tulee huoneeseen punaista väriä, joten muuten huone saa pysyä melko neutraalina. Huone sijaitsee talon nurkassa, joten sen kaksi seinää jäävät pinnaltaan hirrelle ja vastaavasti kaksi muuta tulevat olemaan tasaista maalipintaa. Alla kuvia ajatuksistani tämän huoneen suhteen.


Olemassa olevat valkoiset lipastot ja punainen lastenpöytä tuoleineen sijoitetaan tähän huoneeseen. Syvennykseen haluaisin mahdollisimman yksinkertaisen kiinteän parven, kuten kuvassa. Myöhemmin parviajatusta voisi tarvittaessa jatkaa esim. lisäämällä alle säilytystilaa tai toisen sängyn. Nyt kuopus saa nukkua vielä jatkettavassa sängyssään parven alla.

Tervettä viikonloppua!

                                     Lipastokuva pinterest, pöytäkuva oma, kerrossänky time of the aquarius

1 kommentti :

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio