Custom Pages

31. elokuuta 2017

Raksa etenee(?)

31. elokuuta 2017


Päivitystahti on edelleen hidas, myönnetään. Aikansa kutakin. Nyt on pitänyt laittaa kaikki panokset itse tekemiseen, ja kirjoittelu ja kuvien ottaminen ovat nyt vain tehtävä myöhemmin. Välillä tuntuu, ettei raksa etene sitten yhtään, vaikka koko ajan muka tekee jotain. Mutta onhan tässä perheellä muutakin elämää, arki on nimittäin alkanut ;) Koiran metsälenkiltä nappasin mukaan vähän vihreää, heti näyttää kotoisammalta.

Tilanne on raksalla seuraava:
Keittiö, valmis (paitsi suoja lieden ja vesipisteen taakse)
Kph, valmis (vain pari listaa uupuu)
Olohuone, valmis (noh, pikkujuttuja on)
Makuuhuoneita valmiina lähes 4(!), vain yksi puuttuu (se joka on täynnä muuttotavaraa ja -laatikoita)
Eteinen, valmis (portaiden päällystäminen vielä)
Arkieteinen, hyvällä mallilla
Khh, pitäisi olla paremmalla tolalla
Olen siis oppinut laventamaan termiä "valmis" ja osaan jo ummistaa silmäni pikkujutuilta ja nauttia aikaansaannoksista. Miehen reissun vuoksi olen ollut yksin lasten kanssa kymmenen päivää, joten hommat ovat edenneet mielestäni liian hitaasti. Olen kuitenkin pystynyt maalaamaan, saumaamaan laattoja ja laittanut puuttuvia silikoneja, että ihan hyvin täällä on oikeasti mennyt.

Vaikka tyhjä ja avara tila tuntuvat ihanilta, voisihan sitä välillä istuakin. Hankintalistalta löytyykin mm. ruokapöytä ja tuolit sekä sohva. Vanhan sohvan kulmapala kannettiin olohuoneen nurkkaan, nyt on ainakin yksi istumapaikka. Kaappeja pitäisi ostaa moneen eri huoneeseen ja saunaosaston laattatilaus tehdä. Töissä alkaa parin kuukauden kiireinen rutistus, joten ihan en uskalla luvata päivitystahdin vielä muuttuvan, mutta parhaani teen.

Ihanaa viikonloppua!

-Susanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio