Custom Pages

19. marraskuuta 2015

Täällä ollaan!

19. marraskuuta 2015


Syksy etenee. Hurja Halloween ja luonnon upea väritys ovat tämän vuoden osalta mennyttä ja blogin yli kuukauden mittainen tauko on nyt ohi. Ohessa muistoksi vielä syksyiset kännykkäkuvat.

Talorintamalta ei mitään uutta. Uuden talon suunnitelmat seisovat, aikaa ei vain ole niihin löytynyt. Olemme vetäneet henkeä, ja ajan puutteessa ja arjen pyörityksessä olemme yksinkertaisesti vain ehtineet elää tätä vaiherikasta uusperhe-elämää. Olemme pitäneet kalenterisulkeisia, aikatauluttaneet, organisoineet ja järjestäneet. Arki siis on todella iskenyt. Hyvässä ja pahassa. Täyttä elämää!

Oma kotimme on edelleen myynnissä ja ihan kivasti on piristystä sen asian suhteen näkynyt. Olemme pitäneet useita yksityisnäyttöjä ja nyt toki toivotaan, että jotain konkreettista tapahtuisi. Uuden talon suunnitelmia olisi hyvä hioa valmiiksi, että sitten kun tapahtuu, niihin ei enää tuhraantuisi aikaa. Suunnitelmat kuitenkin imevät rahaa ja aikaakin niihin pitäisi löytyä. Kilpailuttamiset ja muut kun eivät itsestään etene. Alamme kuitenkin pikkuhiljaa heräillä tästä arjen tuomasta shokkitilasta, ja rakennusjutut on taas nostettu kotona puheenaiheeksi.

Mukavaa viikonloppua!
- Susanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio