Custom Pages

12. lokakuuta 2017

Kylpyhuone

12. lokakuuta 2017
Yläkerran kylpyhuone ei ole ihan vielä valmis, mutta päätin silti näyttää teille muutaman kuvan. Hommat ovat kuitenkin oikein hyvällä mallilla, kun enää puuttuu koteloinnin kansi ja muuta pientä asiaa, kuten peili ja valaisin. Myös hirsiseinän käsittely pitää tehdä jossain välissä. Tuo aito puunväri on minusta kaunis ja tuo kivasti lämpöä huoneeseen. Emme ole vielä osanneet päättää millaisella aineella hirsiseinän käsittelemme, joten seinä saa odottaa niin kauan kunnes inspiraatio iskee.
Ihastuin tuohon valkoiseen Otsosonin* Minimeri-kalusteeseen. Se on juuri sopivan yksinkertainen, kulmikas ja ajaton. Tilasimme altaan ilman hanareikää, koska hana tuli kiinni suoraan tuohon kotelointiin. Tykkään tuosta yhdistelmästä todella paljon! Allaskalusteen laatikot vetävät sisäänsä yllättävän paljon tavaraa, emmekä ole tarvinneet mitään muuta kaappia/laatikostoa säilytykseen. Altaan pinta on todella helppo pyyhkiä puhtaaksi ja tuo hana toimii puhtaanapidon näkökulmasta loistavasti.
Kylpyhuoneen vastakkaisella seinällä on suihku, mutta siitä en vielä ottanut kuvia. Tässä huoneessa on tällä hetkellä talon ainoa suihku, ja tuntuu, että suihkualue on koko ajan märkä. Suihkut onneksi lisääntyy, kun alakerran saunaosasto valmistuu. Siihen asti tämän huoneen käyttö on meidän perheessä heavy duty -luokkaa :)
Seinälaatta Pukkila Spectra 60x30 mattavalkoinen
Lattialaatta Pukkila Natura kuusikulmainen siniharmaa
Kattopaneeli Aurekoski Riihi
Allaskaluste Otsoson Minimeri
Wc-istuin Villeroy&Boch Subway 2.0
Allashana Hansgrohe Axor Uno


*allaskalusteesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia :

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio