Custom Pages

9. maaliskuuta 2018

Puoli vuotta kotona

9. maaliskuuta 2018
Aika rientää. Ja niinkin nopeasti, että me olemme asuneet täällä uudessa kodissa jo puoli vuotta.
Meille oli hyvä ratkaisu muuttaa keskeneräiseen, vaikka aluksi muuta ajattelimme. Keskeneräistä meillä on edelleen, mutta nyt kun ei enää ole kiire mihinkään, niin mikäs tässä on ollessa. Omia "minulle-kaikki-heti-nyt" -hermoja välillä vähän ahdistaa, mutta syvään hengittely on ainakin tähän asti auttanut. Työn ja perhe-elämän ohella, asioihin vaan tuppaa menemään enemmän aikaa, ja aina ei todellakaan jaksa tarttua raksahommiin. Olemme myös kärsineet pienoisesta raksaähkystä, joka taitaa olla tuttua muillekin rakentajille. Virkoamisen merkkejä on kylläkin jo näkyvissä.

Vaikka kaikki tilat eivät ole kotona vielä edes käytössä, voin jo hehkuttaa muutamaa onnistunutta tilaratkaisua. Aivan ykköseksi nousee yhtenäinen keittiö-ruokailutila-olohuone. Tässä tilassa vietämme suurimman osan aikaa, ja se toimii arjessa todella hyvin. Vaikka alkuun lyttäsin isännän keskelle huonetta haluaman takan, on se paikallaan oikein loistava, ja jakaa yhtenäistä tilaa kivasti.

Toisena tulee arkieteinen. Tästä kannatti pitää kynsin ja hampain kiinni, vaikka viimeksi viime viikolla minulta kysyttiin, että "mikä näiden kahden oven funktio niinku on?" :) Arkieteisestä puuttuu vielä ns. rättipatteri ja kuramatto, mutta se on jo näyttänyt toimivuutensa arjen tohinoissa. Vielä kun saadaan tuohon oviaukkoon asennettua liukuovi, niin kaiken sekalaisen ulkoiluvarusteen saa jätettyä katseilta piiloon.
Kolmas nurkka on tuo meidän kodinhoitohuone. Vaikka siellä vielä riittää viimeisteltävää, eikä sen yhteyteen suunniteltua vaatehuonetta(/tekn.tila) ole vielä otettu käyttöön, voin sanoa, että toimii! Meidän perheelle oli oiva ratkaisu keskittää samaan tilaan myös vaatekaapit. Nyt ei puhtaita pyykkejä tarvitse kanniskella edestakaisin, riittää kun kääntyy oman akselinsa ympäri. Toiminnallisuus toki vielä tästä paranee, kun vaatehuone saadaan valmiiksi ja saamme sen myötä lisää tilaa.

Uudessa kodissa on kaikki siis kohdallaan. Päivitykset blogiin jatkuvat edelleen yhtä epäsäännöllisesti, mutta varmasti. Kiva, kun olette mukana!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio