Custom Pages

20. heinäkuuta 2016

Asuntomessut 2016

20. heinäkuuta 2016


Tänä vuonna asuntomessuille lähdettiin neljän hengen vahvuudella; isot ja kaksi miniä. Matka taittui kätevästi junalla. Kokeilkaa ihmeessä, jos juna ei ole tuttu matkustusmuoto. Minä ainakin yllätyin positiivisesti, myös nopeudesta. Rautatieasemalta hyppäsimme messubussiin ja bussi vei suoraan messuportille. Kätevää! Messut oli mielestäni muutenkin järjestetty hyvin ja kaikki toimi kivasti.

Osallistujakokoonpanon vuoksi oli selvää, että kaikkia kohteita ei käydä läpi. Valitsin jo etukäteen messuluettelosta ne meille oleelliset ja kiinnostavat kohteet, ja niihin sitten keskityimme. Listallani oli kaksitoista kohdetta ja kävimme lopulta katsomassa 13.


Ihmisiä oli paljon, kuten yleensä asuntomessuilla, mutta siihen osasimme varautua. Itseasiassa sehän on ihan hauskaa. Pakko kuitenkin sanoa, että henkilökohtaisesti vähän vierastan sitä läpi juoksemista/suorittamista, johon valitettavasti välillä messuilla törmää. Minä olen kai aika hidas, ja haluan vähän fiilistellä ja tutkailla taloja tarkemmin, jopa ottaa kuvia ja miettiä mittasuhteita. Mennä eteenpäin sellaisella rennolla otteella, tiedättekö? Joskus joku huokaisee takanani tai antaa muuten ymmärtää, että viivyn liian kauan jonkun huoneen ovella. En minä siitä mieltäni pahoita, mutta suosittelen tätä tänä vuonna lanseeraamaani uutta tapaa, kiertää vain itseä eniten puhuttelevammat kohteet. Aluksi kyllä tuntui vähän rikolliselta kävellä muiden talojen ohi, mutta lopussa kiitos seisoi, kun jaksoin kiertää listan viimeisetkin kohteet mielenkiinnolla, ilman sitä niin sanottua messuähkyä.

Jokaisessa kiertämässämme kohteessa oli jotain kivaa, ja meille ajankohtaista. Melko erilaisia kohteet olivat, koska olivat päätyneet listalleni eri syistä. Joku hirren takia, toinen sisustuksen, jne. Siksi suosikkia on aika hankala nimetä. Miehen suosikki oli 20 Riihi ja tytön 39 Salmiakki (se tytönhuone!). Jämerät 13 ja 43 vaikuttivat kivoilta ja toimivilta, ja hirsi ihastutti Markissa (19). Paljon ihastelimme myös sitä, miten ulkotilat oli suunniteltu ja osattu nivoa yhteen metsämaiseman kanssa. Alueella oli myös paljon hienoja ulkokeittiöitä, joissa taatusti kelpaa tulevaisuudessa kokata. Kaiken kaikkiaan onnistuneet messut!

Meidän omat, tulevan kodin valinnat vahvistuivat, se oli meille messujen parasta antia!

                                                    Yllä kokoelmaa Seinäjoen messuilta, by me.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio