Custom Pages

3. heinäkuuta 2016

Keittiön suunnittelua

3. heinäkuuta 2016


Keittiötä on mietitty kauan ja hartaasti. Toive keittiöstä on lyhykäisyydessään; avokeittiö saarekkeella. Kaapistot tulevat lähes L-muotoon ja saareke pitkittäin oleskelutilojen suuntaan. Toiselle seinälle haluan sijoittaa korkeat kaapit ja toiselle seinälle normaalia syvemmän työtason. Saarekkeen haluan jättää ilman toimintoja ja pyhittää sen pilkkomis-, leipomis- ja seurustelutarkoitukseen. Synttäreillä ja juhlissa saareke saa toimia kätevästi noutopöytänä.

Ulkonäkömieltymykset ovat tällä hetkellä hyvin harmaavoittoiset, kuten ylläolevasta kuvasarjasta voitte nähdä. Välillä palaan valkoiseen ja sitten pohdin mustaa, mutta nyt harmaa tuntuu kaikkein kotoisammalta.

Toiminnallisista asioista toivon hieman normaalista poiketen kahta astianpesukonetta integroituna.  Lisäksi pidän tärkeänä kunnollisia ja toimivia jäteastioita. Kaappitilaa saamme mahtumaan ihan mukavasti ja kodinkoneita ei ole tarkoitus sijoittaa korkeammalle, vaan saavat olla linjassa tason alla.

Aamiaiskaappi on ollut listalla alusta asti. Ajatus, että pienkoneet ja työtason saa ovien taakse piiloon, kuulostaa ihanalta. Toteutus ja ovimekanismit selkiintyvät varmasti jatkossa, mutta tässä muutama vaihtoehto:


Seuraavaksi lähden keittiöliikkeisiin omien piirustusten kanssa. Toivottavasti saan vielä hyviä vinkkejä ja parannusehdotuksia omiin suunnitelmiin!
 

                                                                                    kaikki kuvat pinterest


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio