Custom Pages

9. elokuuta 2016

Eteisen suunnittelua

9. elokuuta 2016


Vielä ennen lupakuvien julkaisua aloittelen jonkinlaista sarjaa huoneiden suunnittelusta. Ja suunnitelmia minulla riittää ;) Aloitetaan loogisesti alakerrasta ja siitä mistä kotiin tullaan.

Eteinen, tuo usein aliarvostettu ja alimitoitettu tila, ei valitettavasti meilläkään saanut osakseen kovin suurta neliömäärää tai näyttäviä wau-efektejä. Ovia eri tiloihin se sai sitäkin enemmän. Uloskäynti, arkieteinen, kodinhoitohuone, kolme makuuhuonetta, wc ja pesutilat; kaikkiin noihin tiloihin vie meidän eteinen. Alakerran kaikki tilat ovat sidoksissa eteiseen ja lisäksi sieltä lähtevät vielä portaat yläkertaan.

Toiminnallisuus edellä siis mennään, mutta kyllä tilassa täytyy jotain sisustuksellistakin olla. Kotiin on aina kiva tulla, ja olisi tietysti suotavaa, että eteinen edustasi sitä mukavuutta ja kauneuttakin, joka kotiintuloon liittyy. Olen kovin ihastunut tuohon ylläolevaan kuvaan ja tuon kaltainen peili-penkki yhdistelmä sopisi meidän eteiseen oikein hyvin. Kaapistot päällysvaatteille ja kengille sijaitsevat arkieteisessä, joten tähän tilaan niitä ei tarvitse sovittaa. Eteiseen riittää joku pieni naulakko vieraita ajatellen.

Lattia tulee olemaan laattaa, ajatuksena on isokokoinen vaaleanharmaa laatta. Myös mikrosementtiä olen pohtinut, mutta kokemukset sen suhteen tuntuvat olevan ristiriitaisia. Meidän koiraperhe taitaa ottaa tässä asiassa varman päälle ja laatoittaa. Seinät todennäköisesti maalataan neutraaliin sävyyn, ei yllätyksiä sen suhteen. Katoksi haaveilen edelleen rimakattoa, saapi nähdä mihin lopulta päädytään...

                                                                Kuva Erik Lefvander, Residence

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio