Custom Pages

10. joulukuuta 2016

Yläkerran kylpyhuoneen suunnittelua

10. joulukuuta 2016


Yläkerran kylpyhuoneeseen on kaksi käyntiä. Toinen suoraan oleskelutilasta ja toinen meidän aikuisten makuuhuoneesta (vaatehuoneen kautta).
Yksi seinä, joka on ulkoseinä, jätetään hirsipinnalle ja muut seinät saavat laattaa ja/tai maalia ylleen. Kylpyhuoneeseen mahtuu allaskalusteen ja wc:n lisäksi hieman normaalia isompi suihkunurkkaus, sellaisesta tilavasta suihkusta olenkin haaveillut jo kauan.

Nämä kuvat löysin Pinterestin kautta (lähteet; indesignlive.com ja decorpad.com). Harmi, etteivät omat neliöt taivu ihan kaikkeen mahdolliseen ;) Nuo särmät mustat kehykset lasiseinien ympärillä viehättävät kovasti. Ne myös sopisivat mukavasti yhteen, niin puun, kuin vaalean laatan kanssa. Ne antavat aika kivan kontrastin muuten vaaleille pinnoille, kuten kuvasta näkyy. Marmori taas on hienostunut ja upea materiaali, josta itse pidän. Se ei kuitenkaan ole yhtään mieheni mieleen, joten sen vaihtoehdon joudun ehkä hylkäämään kokonaan.

Yritän myös tämän huoneen osalta valita aikaa kestäviä materiaaleja. Emme varmasti ole tekemässä pintamateriaaleihin muutoksia ihan heti, eikä siinä järkeä olisikaan, joten haluan valita ne harkiten. Päätöksiä niiden suhteen ei ole vielä tehty, joskin tietynlainen tyyli on jo mielessä. Palataan asiaan kun homma etenee. Nyt kivaa viikonloppua kaikille!

- Susanna
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio