Custom Pages

11. tammikuuta 2017

Yläkerran vaatehuone

11. tammikuuta 2017


Raksabloggaamista hieman hidastaa se, etten koskaan ehdi raksalle valoisaan aikaan. Valokuvien ottaminen kun on pimeässä hieman hankalaa... Sanallisesti voin kertoa, että autokatos on edistynyt, siitä ajattelin kirjoittaa ihan oman postauksensa. Lisäksi talon perustukset on tehty. Raksateeman sijaan tarjoan tänään kaunista lainakuvaa pinterestistä (fiorebeautyblog.com ja agustoencasa.com) ja ajatuksia yläkerran viimeisestä sopesta, vaatehuoneesta:

Yläkerrassa ainut hieman harmittava kompromissin paikka on tuo pieni vaatehuone. Sieltä menee nyt ilmastoinnin putket sekä radon- ja viemärintuuletusputket alakertaan. Myös pyykkikuilu vie oman tilansa. Vaatehuoneen kalustettavuus heikkeni ja samalla myös käytettävissä oleva tila pieneni. Ymmärrän toki, että nuo putket ovat melko oleellisia omakotitalossa, mutta saahan tuo hieman harmittaa.

Tarkoitus oli tehdä vaatehuoneeseen meikkauspiste ja toiselle puolelle tilaa vaatteille. Tulevaisuus näyttää, mahtuuko vaatetilaa yhtään. Sellaisella tärkeysjärjestyksellä mennään tässä asiassa ;)

Mukavaa loppuviikkoa!

-Susanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio