Custom Pages

1. kesäkuuta 2017

Laattojen valintaa

1. kesäkuuta 2017
Pintamateriaaleissa yritämme valita mahdollisimman ajatonta ja aikaa kestävää pintaa, ettei heti ensi vuonna tekisi mieli vaihtaa. Laatoissa(kaan) emme lähteneet revittelemään, vaan olemme värisävyissä pysyneet samalla valkoinen-musta-harmaa-puu -akselilla. Jotain pientä kivaa toki pitää olla mukana ja meillä se on nuo kuusikulmaiset laatat. Ne tuntuvat olevan nyt kovin suosittuja, mutta oikeastaan ovat aika klassinen valinta, onhan niillä pitkä historia.

Meidän kaikki laatat valittiin Pukkilan* valikoimasta. Heillä on vaihtoehtoja runsaasti ja nettisivuilta löytyy kätevästi tuotevalikoima, mitä ihastella. Itse kävin sen lisäksi Vantaan myymälässä tutustumassa vaihtoehtoihin. Ihastuin Natura-sarjaan ja niihin kaikkiin ihaniin pastellisiin värisävyihin. Mutta kuten sanoin, lopulliset valinnat kohdistuivat kuitenkin neutraalimpiin sävyihin.

Eteisen lattiaan halusimme suurikokoista harmaata pintaa ja sama laatta tulee jatkumaan myös arkieteisen puolella. Ainoastaan arkieteisessä oleva kura-allas tehdään kaatojen vuoksi pienellä laattakoolla. Isoksi laataksi valitsimme Reload Titanium 60x60 ja pieni 10x10 on Kivi grey.
Yläkerran kylpyhuoneeseen jää yksi seinä hirrelle ja laattavalinnat ovat valko-harmaata. Valitsin seiniin valkoista suurikokoista 30x60 mattalaattaa. Samalla laatalla päällystetään myös wc-kotelointi. Lattiaan valitsin vaaleanharmaan kuusikulmaisen laatan Natura-sarjasta. Sävyn nimi on siniharmaa.

Kodinhoitohuoneen lattiaan on valittu sama Pukkilan Natura-sarjan kuusikulmainen laatta, mutta grafiitinharmaana. Näillä lähdetään nyt etenemään ja alakerran saunaosastoa mietitään lisää myöhemmin. Kuvassa myös pala tulevaa parkettia, siitäkin myöhemmin lisää!*Blogipostaus on toteutettu yhteistyössä Pukkilan kanssa

2 kommenttia :

  1. Kaunis tuo kuvio laatoissa. Meillä on porcellanato laatat tilauksessa ja niitä odotellaan. Olisikin ihana kun saisi kaikki pintatyöt pian valmiiksi.

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunista kuusikulmaista laattaa olette valinneet Pukkilan valikoimista, tämä kyllä näyttää ajattomalta. Onkohan tällaisen laatan laatoitus haastavaa? Meillä on etsinnässä aikaa kestävä laatta kylpyhuoneen lattialle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio