Custom Pages

23. elokuuta 2017

Ulkomaalaus

23. elokuuta 2017




Viime viikonloppu valikoitui maalausviikonlopuksi. Talkooporukka oli kutsuttu paikalle, nosturi oli vuokrattu, pizzat ja oluet ostettu, ja sää arvatenkin, tyypillisen suomalaisen kesän kaltainen, eli vaihteleva. Välillä aurinko paahtoi ja välillä satoi vettä.




Maaliksi valitsimme Virtasen maalitehtaan mustan, ja ennen maalin levitystä käsittelimme pinnat saman valmistajan homeentappajalla. Loistomaali, saimme peittävän pinnan jo yhdellä kerroksella. Toinen kerros jätetäänkin suosiolla ensi kesään. Mutta, aikamoista sotkua saimme aikaiseksi. Öljymaalin kuivuminen ottaa oman aikansa ja sitä ennen maalia oli kyllä ihan jokapaikassa. Muuten urakka sujui hyvin, vaikka ihan kaikkea ei ehditty viikonlopun aikana maalata. Homma siis jatkuu.

Ohessa työnlomassa täysin suunnittelematta otettuja kaunistelemattomia kännykkäkuvia ;)



2 kommenttia :

  1. Moikka! Onko maali harmaaseen taittava luonnossa? Tai pinta hieman kiiltävä? Täällä on pohdinnassa juurikin talon väritys. Meille tulee todennäkäisesti tummanharmaat ikkunat ja ovet ja pohdin millainen sävyero tulisi. Onko teillä mustat vai tummamharmaat ikkunat ja ovet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi vastauksen viipyminen. Jostain syystä kommenttisi on jäänyt huomioimatta. Maali on minusta aivan musta ja mattapintainen. Kovassa auringonvalossa se kyllä näyttää harmaalta, eli ei taita ainakaan ruskeaan tai siniseen. Meillä on mustat ikkunankarmit ja smyygit maalataan vielä samalla maalilla.

      Poista

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio