Custom Pages

31. joulukuuta 2017

Vuosi pakettiin

31. joulukuuta 2017

Vuosi 2018 odottaa jo ihan nurkan takana. Ehdinpäs tehdä vielä yhden postauksen tälle vuodelle. Harventunut päivitystahti täällä blogissa johtuu osin raksaväsymyksestä, osin lomatunnelmista ja osin siitä, ettei millään viitsisi valokuvata keskeneräisiä paikkoja. Tiedättekö?
Kaikki-mulle-nyt-heti -ihmisenä olen kuitenkin oppinut venyttämään pinnaa ja ymmärtänyt, että on mahdotonta hankkia kaikkia sisustusesineitä ja huonekaluja yhdellä kertaa. Yritän nauttia tästä kodin tuunaamisesta ja pikkuhiljaa sisustelusta. Niinhän se paras lopputulos saavutetaan!
Kokosin tänne vuoden 2017 kuvia ja tajusin miten merkittäviä ja isoja asioita on tapahtunut. Vuosi sitten meillä oli vasta tontti ja nyt istuskelen täällä lämpimässä sohvannurkassa kirjoittamassa. Tammikuussa Potius toimitti alakerran elementit ja tontilla alkoi tosissaan tapahtua. Helmikuussa näkymät muuttuivat totaalisesti, kun hirret ja katto pystytettiin alakerran päälle. Maaliskuussa päästiin jo lattiavaluun.
Huhtikuussa tehtiin väliseiniä ja saatiin takka paikoilleen. Toukokuussa haettiin ensimmäiset laatat ja aloiteltiin rimakattojen naputtelua. Niissä hommissa vierähti pitkälti myös koko kesäkuu.
Heinäkuussa asennettiin kaiken muun lisäksi jo parkettia ja keittiökalusteita. Elokuussa on tehty lisää laattahommia ja saatiin talon ulkopuoli käsiteltyä homeenestolla ja maalilla. Syyskuussa pääsimme vihdoin muuttamaan kaikkien tarkastusten jälkeen, oma tavoitearvio heitti vain kuukaudella ;)

Loppuvuosi on sujunut tästä kaikesta nauttien ja pikku hiljaa kuntoon laittaen. Muutimme ensin vain yläkertaan ja alakerran huoneita on tehty omien töiden ohella ja papan suurella avulla. Listoista meillä ei ole vielä tietoakaan, eikä omaan joulusaunaan päästy. Mutta kuten viisas työkaverini sanoi; nyt teillä on vaikka koko loppuelämä aikaa viimeistellä.
Alkuvuonna blogiin on tiedossa juttua ainakin rimakatosta, pinnakaiteista, yale doormanista, portaista ja laatoista. Postailen myös pikkuhiljaa kuvia ihan oikeista huoneista, kunhan ne jonkinlaiseen esittelykuntoon saadaan.

Mukavaa vuoden viimeistä päivää ja ihanaa ja onnellista uutta vuotta! Kuullaan taas ensi vuonna!

- Susanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Kotona | Hemma + BLOG DESIGN BY Labinastudio